Zelfstandig werkend kok

Ben jij een ervaren en creatieve kok met ambities? Een betrouwbare teamplayer die er samen met collega’s voor zorgt dat onze gasten culinair in de watten gelegd worden? Dan zoeken wij jou!

Jouw rol
Als zelfstandig werkend kok ben je samen met de Executive-chef verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en voortgang in de keuken. Daarnaast ben je mede verantwoordelijk voor het vaktechnisch bereiden van gerechten en toezien op de kwaliteit ervan. Je levert input en bent creatief aangaande de samenstelling en wijzigingen van gerechten en menu’s, tevens weet je hoe je commercieel verantwoord werkt (inslag e.d.). Dit alles gaat in overleg met de locatieverantwoordelijke en operationeel manager. Je draagt bovendien zorg voor een nette werkplek en werkt volgens HACCP.

 Wat maakt jou de ideale kandidaat?

  • Een afgeronde koksopleiding hebt;

  • Aantoonbare en relevante werkervaring in (gerenommeerde) restaurants;

  • Je bent enthousiast, energiek en representatief;

  • Je bent stressbestendig, je durft verantwoordelijkheid te nemen en hebt oog voor detail;

  • Je beschikt over smaak-technische kwaliteiten en productkennis;

  • Je hebt passie voor je vak en dat straal je ook uit

Wat bieden wij?
Wij bieden een marktconform salaris wat natuurlijk afhankelijk is van kennis en ervaring.
Mede door onze ambities zijn er als vanzelfsprekend diverse doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie.

Saillant Hotel Brull & Saillant Collection
Saillant Hotel Brull is gelegen in het Zuid-Limburgse Mechelen en gevestigd in een authentieke carreboerderij. Met 27 hotelkamers, een huiskamer, restaurant, vakwerkbinnenplaats en gezellige tuin vormt Brull een sfeervolle en huiselijke uitvalsbasis voor haar gasten. Persoonlijke aandacht voor de gast, een gemoedelijke sfeer en productkwaliteit staan centraal.

Saillant Hotel Brull behoort tot de Saillant Collection, een groeiende hotelorganisatie bestaande uit authentieke en kleinschalige hotels. Op dit moment bestaat de collectie uit 4 hotels in Zuid-Limburg.

‘Saillant’ betekent opmerkelijk, in het oog springend. Dit ligt ten grondslag aan onze visie.
Opmerkelijk is onze opvatting van gastvrijheid: persoonlijke aandacht met nét dat stapje extra voor onze gasten, daar staan wij voor. Ook opmerkelijk is de beleving die wij willen bieden. Graag delen wij de liefde voor de streek met onze gasten: bourgondisch genieten in een ongedwongen setting, met niet te vergeten: aandacht voor product en kwaliteit. Oftewel: het Zuid-Limburg gevoel!

Interesse?
Solliciteer door je motivatie en CV te sturen naar Personeelszaken@SaillantHotels.eu en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. We hopen natuurlijk dat we samen met jou onze ambities kunnen realiseren.

We kijken uit naar jouw sollicitatie!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!