• Altijd de beste prijs, gegarandeerd
  • Gratis kamerupgrade
  • Geschenk bij aankomst

Al bijna 100 jaar Limburgse gastvrijheid bij Hotel Brull!

Welkom in het schilderachtige Mechelen. Midden in het prachtige Geuldal, omringd door weilanden met grazende koeien, ligt Hotel Brull. Oorspronkelijk een carréboerderij, waarvan de vakwerkgevels op de binnenplaats nog getuigen, tegenwoordig een karakteristiek hotel waar rust en gastvrijheid centraal staan.

Hotel Brull biedt 27 gezellige hotelkamers, een prachtige binnenplaats, een huiselijke zitkamer en aan de achterzijde een sfeervol restaurant. Met niet te vergeten een waanzinnig uitzicht over de tuin en het heuvelland!

In deze huiselijke ambiance staat ons team garant voor gastvrijheid en persoonlijke aandacht. Kortom, de perfecte uitvalsbasis voor een ontspannen en uniek verblijf in Zuid-Limburg!

Arrangementen

Compleet genieten van alles dat Hotel Brull te bieden heeft? Van uitgebreid dineren tot een heerlijk dagje in de natuur: al onze arrangementen zijn met zorg samengesteld en bieden voor elk wat wils. Kies uw favoriete belevenis en profiteer van onze speciale aanbiedingen!

Bekijk onze arrangementen

Vergaderen

Op zoek naar een kleinschalige vergaderlocatie in Zuid-Limburg? Organiseer uw bijeenkomst dan op onze unieke carréboerderij! U vergadert bij ons in alle rust en midden in de natuur. 

Strek tussendoor de benen in onze tuin of drink een kop koffie in onze karakteristieke binnentuin. Mogelijkheden genoeg om even echt 'out of the office' te zijn!

Neem voor meer informatie contact met ons op of bekijk onze digitale brochure.

 

#HotelBrull op Instagram