Vier de feestdagen bij Hotel Brull

Vanaf half november wordt het Zuid-Limburgse Heuvelland weer omgetoverd tot dé kerstregio van Nederland. De kerstmarkten openenen hun deuren, authentieke vakwerkdorpjes lichten op en de 'kribkes' (kerststallen) trekken weer vele enthousiaste wandelaars!

Verscholen achter de heuvels en omringd door prachtig natuurschoon ligt het gemoedelijke Hotel Brull. Met haar huiselijke sfeer de ideale bestemming voor een heerlijk weekendje weg in december! Wees van harte welkom in het pittoreske Mechelen!

Kerstarrangementen

Beleef dit jaar een onvergetelijke kerst bij Hotel Brull! In ons gezellige hotel komen het echte kerstgevoel en bourgondisch genieten ook deze winter weer moeiteloos samen. Tijdens Kerstmis leggen wij u, uw familie en uw vrienden graag in de watten met een van onze uitgebreide kerstarrangementen. Ontdek welk kerstarrangement het beste bij uw wensen aansluit en ervaar een kerst om nooit te vergeten!

 

Bekijk de arrangementen

Oud & Nieuw arrangementen

Met Oud & Nieuw heten wij u graag van harte welkom bij Hotel Brull om met elkaar te proosten op het nieuwe jaar. Traditiegetrouw zijn er ook dit jaar weer oliebollen, champagne en vuurwerk aanwezig en kunt u op nieuwjaarsdag lekker uitslapen. Ervaar een gemoedelijke jaarwisseling bij Hotel Brull samen met uw familie of vrienden en kies voor één van onze Oud & Nieuw arrangementen.

 

Bekijk de arrangementen

Kerstmarktarrangement

Gelegen te midden van talloze kerstmarkten vormt Hotel Brull de ideale uitvalsbasis voor een bijzonder verblijf! De beroemdste en meest sfeervolle kerstmarkten zijn allen binnen handbereik. Wat dacht u van Kerststad Valkenburg, Magisch Maastricht of kerststeden als Aachen, Keulen en Monschau? Laat u volledig in de watten leggen bij Hotel Brull en boek ons speciale kerstmarktarrangement.

 

Bekijk het arrangement