F&B Supervisor PT

Functieomschrijving
Is een functie als F&B Supervisor jou op het lijf geschreven? Heb je ambities om door te groeien in de hotel branche en is horeca jouw passie? Lees dan vooral verder! Wij zijn namelijk op zoek naar een leidinggevend persoon die ambitieus is, passie voor de horeca heeft en waar gastvrijheid vanuit het hart komt.

Jouw rol
Het aansturen van ons personeel in het restaurant, sparren met de keuken over innovatieve gerechten, het bewaken van de inkoop en waarborgen van kwaliteit met betrekking tot vergaderingen, het opleiden en begeleiden van het restaurant personeel en evenementen zijn jouw voornaamste taken. Met drive en enthousiasme bedien jij jouw gasten en stuur je je collega’s aan. Je adviseert, innoveert, serveert en zorgt daarmee voor een ontspannen sfeer. Jouw kennis en kunde over de producten, en nog belangrijker: de beleving die je meegeeft in de service en overdraagt aan jouw collega’s die mede zorgen voor een uitmuntende beoordeling van onze gasten. Jij maakt het verschil door een goede voorbereiding. Van onthaal tot vertrek leg jij jouw gasten in de watten.

Jouw profiel
Deze functie is jou op het lijf geschreven omdat:

  • Je aantoonbare ervaring hebt in een dienstverlenende rol in de horeca
  • Je een gastvrije en service gerichte persoonlijkheid hebt
  • Je beschikt over leidinggevende kwaliteiten
  • Je “de lat steeds hoger wilt leggen”
  • Je de intrinsieke behoefte hebt om voor gasten een onvergetelijk verblijf te verzorgen
  • Je ben representatief, stressbestendig en communicatief sterk
  • Je spreekt meerdere talen: Nederlands, Engels en bij voorkeur ook Duits

Wat bieden wij
Wij bieden een aantrekkelijk marktconform salaris wat natuurlijk afhankelijk is van kennis en ervaring. Mede door onze ambities zijn er als vanzelfsprekend diverse carrièremogelijkheden binnen de organisatie.

Saillant Hotel Brull & Saillant Collection
Saillant Hotel Brull is gelegen in het Zuid-Limburgse Mechelen en gevestigd in een authentieke carreboerderij. Met 27 hotelkamers, een huiskamer, restaurant, vakwerkbinnenplaats en gezellige tuin vormt Brull een sfeervolle en huiselijke uitvalsbasis voor haar gasten. Persoonlijke aandacht voor de gast, een gemoedelijke sfeer en productkwaliteit staan centraal. Saillant Hotel Brull behoort tot de Saillant Collection, een groeiende hotelorganisatie bestaande uit authentieke en kleinschalige hotels. Op dit moment bestaat de collectie uit 4 hotels in Zuid-Limburg. ‘Saillant’ betekent opmerkelijk, in het oog springend. Dit ligt ten grondslag aan onze visie. Opmerkelijk is onze opvatting van gastvrijheid: persoonlijke aandacht met nét dat stapje extra voor onze gasten, daar staan wij voor.

Interesse?
Solliciteer door je motivatie en CV te sturen naar Personeelszaken@SaillantHotels.eu en wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.

We kijken uit naar jouw sollicitatie!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Vacatures

Front Office Medewerker FT

Ontbijtmedewerker FT

Junior Hotelmanager FT

F&B Supervisor PT

 

Wij zijn altijd op zoek naar talenten, stuur dus zeker je open sollicitatie inclusief motivatie en cv naar 
personeelszaken@saillanthotels.eu