Eten & Drinken

Aan de voorzijde van onze carréboerderij ligt het restaurant, dat recentelijk in een nieuw jasje is gestoken. Hier komt u na een dagje wandelen of fietsen helemaal tot rust en geniet u van smaakvolle streekgerechten, die met liefde voor u worden bereid. Het waanzinnige uitzicht over het heuvelland en de enthousiaste gastheren en -dames maken uw avond compleet.

 

 


Reserveringen voor öcherdeal kunnen enkel per mail of telefonisch gemaakt worden. Indien u via onderstaand formulier een öcherdeal reserveert kunnen wij deze niet accepteren. 

Reservierungen für öcherdeal können nur per E-Mail oder Telefon vorgenommen werden. Wenn Sie ein öcherdeal über das untenstehende Formular reservieren, können wir es nicht annehmen. 


 

 

Openingstijden & Contact

Onze openingstijden:

Vrijdag t/m dinsdag diner van 17:00 uur tot 20:00 uur.  

Reserveren
Telefoon: 043-4551263
Mail: hotelbrull@saillanthotels.eu

 

Iets te vieren?

Geniet met uw gezelschap in alle rust van een heerlijk diner met verrassende wijnen, smul van een vorstelijke high tea in onze (binnen)tuin of kies voor een informeel buffet in onze gerenoveerde zitkamer. De mogelijkheden zijn eindeloos, vertel ons uw wensen en wij maken graag een voorstel op maat!

DIRECT EEN OFFERTE AANVRAGEN

Menu

Onze keuken staat garant voor een klassieke kookstijl met een eigentijdse en creatieve twist. Wij serveren dagelijks 3-gangen in buffetvorm of uitgeserveerd.

Uiteraard wordt er rekening gehouden met dieetwensen of allergieën, vermeld deze bij uw reservering.