Eten & Drinken

Aan de achterzijde van onze carréboerderij ligt het restaurant, dat recentelijk in een nieuw jasje is gestoken. Hier komt u na een dagje wandelen of fietsen helemaal tot rust en geniet u van smaakvolle streekgerechten, die met liefde voor u worden bereid. Het waanzinnige uitzicht over het heuvelland en de enthousiaste gastheren en -dames maken uw avond compleet.

Helaas is momenteel ons restaurant gesloten voor lunch/diner. Op wandelafstand bevinden zich voldoende horecagelegenheden waar u kunt genieten van al het lekkers dat Zuid-Limburg te bieden heeft. Onze receptiemedewerkers helpen u graag met het vinden van een restaurant. 

 

Menu

Onze keuken staat garant voor een klassieke kookstijl met een eigentijdse en creatieve twist. Trots zijn wij op onze chef Patrick, die veelal kookt met producten uit eigen streek! 

Uiteraard wordt er rekening gehouden met dieetwensen of allergieën, vermeld deze bij uw reservering.

Openingstijden & Contact

Openingstijden   Openingstijden         
Momenteel is ons restaurant tot nader orde gesloten. 

Reserveren
Telefoon: 043-4551263
Mail: hotelbrull@saillanthotels.eu

Iets te vieren?

Geniet met uw gezelschap in alle rust van een heerlijk diner met verrassende wijnen, smul van een vorstelijke high tea in onze (binnen)tuin of kies voor een informeel buffet in onze gerenoveerde zitkamer. De mogelijkheden zijn eindeloos, vertel ons uw wensen en wij maken graag een voorstel op maat!

DIRECT EEN OFFERTE AANVRAGEN