Bijeenkomsten bij Hotel Brull

Op zoek naar een kleinschalige vergaderlocatie in Zuid-Limburg? Organiseer uw bijeenkomst dan op onze unieke carréboerderij! U vergadert bij ons in alle rust en midden in de natuur. 

Strek tussendoor de benen in onze tuin of drink een kop koffie in onze karakteristieke binnentuin. Mogelijkheden genoeg om even echt out of the office te zijn!

Zalen

Hotel Brull herbergt 2 exclusief af te huren ruimtes met een capaciteit tot 40 personen.

De lichte serre aan de achterzijde is een ideale ruimte voor een rustig overleg, terwijl de charmante zitkamer een uitstekend decor biedt voor een informele borrel of een gezellig familiediner. 

Vergaderingen, trainingen, presentaties en diners worden volledig naar uw wensen samengesteld. 

Bekijk de zalen

Vergaderarrangementen

We bieden zowel vaste vergaderarrangementen als arrangementen op maat. Combineer bijvoorbeeld een meeting met een informele barbecue in onze binnenplaats, of juist een diner geserveerd in het restaurant. Ook bieden we meerdaagse arrangementen, geheel verzorgd van begin tot eind en volledig naar uw wensen ingevuld.

Van koffiebreaks tot aangeklede borrels, alles is mogelijk. Wij beschikken bovendien over ruime parkeergelegenheid en 2 oplaadpunten voor elektrische auto's.

Meer weten?
Neem gerust contact met ons op of bekijk hier alvast onze vergaderarrangementen.

Iets te vieren?

Geniet met uw gezelschap in alle rust van een heerlijk diner met verrassende wijnen, smul van een vorstelijke high tea in onze (binnen)tuin of kies voor een informeel buffet in onze gerenoveerde zitkamer. De mogelijkheden zijn eindeloos, vertel ons uw wensen en wij maken graag een voorstel op maat!

DIRECT EEN OFFERTE AANVRAGEN